Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

Egészség, fiatalság, vitalitás

Tudta ezeket a sóterápiáról?

A sóterápiát, mint gyógykezelést először az 1960-as években kezdték el tudatosan használni elsők között a parajdi sóbányából származott só felhasználásával. Megfigyelték ugyanis, hogy a sóbányában dolgozó emberek hosszabb ideig éltek és jobb egészségügyi állapotban voltak, mint a kortársaik. Ennek eredményeként, a sóterápiát napjainkban már tudatosan használják légzés- és fürdőterápia formájában. 

Napjainkban az asztma, mind gyermek, mind felnőtt korban a leggyakoribb krónikus betegség világszerte, a különböző allergiás felső légúti megbetegedések mellett, melyek gyakorisága szintén csak növekszik.  

Közérzetünk pedig jelentős mértékben függ a belélegzett levegő minőségétől, így szoros az összefüggés a fent említett adatok és a helytelen életvitel között. 

Hogyan működik a száraz sóterápia?  

A száraz sóterápia használata során fokozódik a légzőszervek nyálkahártyájának aktivitása, öntisztulása. Enyhülnek, illetve teljesen meg is szűnhetnek a gyulladásos folyamatok, mint pl. az arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, vagy a hörghurutgyulladás. A Dr. Wolf által kifejlesztett és alkalmazott száraz sóterápia szemben a gyógyszeres kezeléssel, mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymód.

A légúti betegségek egyik leghatékonyabb és bárki számára elérhető kezelési módszere a természetes száraz sóterápia, melynek mikroklímája pozitív élettani és gyógyhatással bír az emberi szervezetre, elsősorban a légzőszervekre.

Miért a parajdi só?  

A parajdi só összetétele 97 % nátrium-klorid, 3 % egyéb ásványi anyag (84 féle) és nyomelem, mely az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen.

A sótömbök felülete porózus szerkezetű, így onnan a negatív sóionok könnyen fel tudnak szabadulni, ezért a száraz sóterápia kialakítására a leghatékonyabb és költségkímélőbb megoldás.

Sófalainkat elsősorban parajdi kősóból építjük, melynek jótékony hatása orvosilag alátámasztott.

Milyen betegségek kezelésében alkalmazható?  

Továbbá a következő tüneteknél is bizonyítottan jótékony hatású a százaz sóterápia:


Legkedveltebb termékeink:


A Dr. Wolf száraz sóterápia előnyei:


Az alábbi esetekben körültekintően kell alkalmazni a sóterápiát:


0

Köszönöm, hogy megépítették intézményünk egyik helyiségében a sószobát . A sófal több mint 2000 kg  parajdi-sótömböt tartalmaz. Munkájukért, segítőkészségükért elismeréssel tartozom.

Tanulóink 6 éves kortól 25 korig tanulnak intézményünkben, sajátos nevelési igényűek. A gyerek körében gyakran fordul elő légúti és egyéb fertőző betegség. A sófalnak és a somokozónak hamar éreztük jótékony hatását, nemcsak tanulóink, de a kollégáink körében is.

Tahiné Molnár Judit, Pécsváradi EGYMI Tagintézmény vezető


0

Ajándék

SÓTERÁPIA MEGOLDÁSOK Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva! Az oldal tulajdonosa: Dr. Wolf Product Kft.
Az oldalon található szövegek, fotók és videók engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményeket von maga után.