Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

THE SALT THERAPY

Salt

Egészség, fiatalság, vitalitás ...

Dr. Wolf

A Dr. Wolf Product Kft-t, az az igény keltette életre, hogy alternatív lehetőséget kínáljon a légúti betegségben szenvedőknek, illetve megelőzze a betegség kialakulását. Cégünk megalapításakor a fő célunk az volt, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal egészséges környezeti feltételeket teremtsünk, hozzájáruljunk a harmonikus környezet és ez által hosszútávon, egy egészséges társadalom kialakulásához. Szeretnénk lehetőséget biztosítani a természetes gyógyuláshoz, minőségi termékekkel, minőségi módon és mindezt versenyképes áron.

Kerestük a lehetőségeket mi magunk is a stresszel teli világban, hogy hol és hogyan tudunk kicsit „töltekezni”, és nem utolsó sorban a gyerekeinkről való gondoskodás ihlette a filozófiánkat, hogy ne csak gyógyítsuk a betegséget, hanem előzzük azt meg.

Örömmel és megelégedettséggel tölt el minket, hogy a Dr. Wolf Sóterápia alkalmazása, már sok óvoda és bölcsőde szolgáltatásának színvonalát emeli, ezáltal mi is hozzájárulhatunk a gyermekek egészséges fejlődéséhez és gyógyulásához.

A másik nagy területünk a wellnesseknek nyújtotta szolgáltatásunk, ahol a sószobák mellett fából készült kádakat, dézsákat készítünk akár egyedi méretekben is.

Fából készült fürdődézsáinkat és kádjainkat, eredetileg szállodák és panziók wellness kínálatának bővítésére fejlesztettük ki, de mára a háztartások számára is elérhető ez szolgáltatás.

Termékeinkkel szeretnénk egy új és alternatív megoldást kínálni mindenkinek, akinek fontos a gyógyulás és az egészségének a megőrzése.

Hisszük, hogy egy egészséges generáció felnevelése, és a rekreáció jelentős tényező egészségi állapotunk szempontjából, így nap, mint nap azon dolgozunk, hogy minél szélesebb körben használják a Dr.Wolf termékeit.


Referenciáink - rólunk írták
Ajánlatkérés
-
Telefon: +36 70 601 7611 | +36 20 374 6990
E-mail: info@drwolf.hu
Adatvédelmi tájékoztató