Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

THE SALT THERAPY

Salt

Egészség, fiatalság, vitalitás ...

Sókabin

A sókabin 2-15 fő befogadására alkalmas intenzív légzésterápiás helyiség, mely mind a légzőszervi panaszokban szenvedő, mind pedig az egészséges emberek számára kedvező élettani hatású. Egy sókabin, méretétől függően, több száz, több ezer kg természetes parajdi sótömböt tartalmaz. A sókabin mikroklímája a beépített ventilációs rendszerrel fokozható. Száraz légkör esetén kizárhatjuk az asztmásoknál előforduló, vízbázisú inhaláció okozta nyálkahártya-irritációt. A sótömbök nagy mennyisége alakítja ki a helyiség kedvező mikroklímáját.
A só- kristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, melynek száraz aerosolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken.

A felépítmény természetes anyagokból készül, az Ön egyéni elképzelése és igénye szerint. A sókabinhoz extra tartozékként fény- és hangterápia is rendelhető. A sókabin elhelyezhető lakásban, szabadidő- és wellness központokban, munkahelyeken, iskolákban, óvodákban, közösségi helyeken. A sókabin padlózata lehet: a helyiség burkolata, őrölt só (somokozó) vagy sótégla.

Sókabinokat a helyi adottságok és egyéni igények figyelembe vételével is készítünk.


Referenciáink - rólunk írták
Ajánlatkérés
-
Telefon: +36 70 601 7611 | +36 20 374 6990
E-mail: info@drwolf.hu
Adatvédelmi tájékoztató