Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

Egészség, fiatalság, vitalitás

A Dr. Wolf Product Kft. képviseletében Farkas Sándor ügyvezető által tervezett és kivitelezett sószobával nagyon elégedettek vagyunk. Nem csak minőségi alapanyagok kerültek felhasználásra, hanem a kivitelezés terén is professzionalitást mutattak. A cég rugalmassága és a korrekt ügyintézés külön dicséretet érdemel.

Munkájukra és életükre Isten áldását kívánjuk!

Benke András lelkipásztor, Szendrői Református Családi Napközi Hálózat


referencia-Akademiai_ovi.jpg

Az óvodánkban történő gyakori felsőlégúti megbetegedések miatti hiányzások és asztmatikus betegségek miatt úgy döntöttünk, hogy az összes csoportszobánkban sóterápiát alkalmazunk. Több céget is megkerestünk a kivitelezéssel kapcsolatban. A Dr. Wolf Product Kft.-re esett a választásunk, szakmai hozzáértésük, árajánlatuk és a vállalt rövid határidő miatt. Ezúton szeretném megköszönni a Dr.Wolf Product Kft-nek a profi és igényes kivitelezést és azt a segítőkészséget, amit a közös munka során tapasztaltam a részükről. Segítségükkel olyan extra szolgáltatással bővítettük intézményünket, mely alkalmazásával a gyerekeknél csökkentek ezek a megbetegedések.” 

Hajnal Hajnalka, Akadémiai Óvoda és Bölcsőde


referencia-pecsvarad.jpg

Köszönöm, hogy megépítették intézményünk egyik helyiségében a sószobát . A sófal több mint 2000 kg  parajdi-sótömböt tartalmaz. Munkájukért, segítőkészségükért elismeréssel tartozom.

Tanulóink 6 éves kortól 25 korig tanulnak intézményünkben, sajátos nevelési igényűek. A gyerek körében gyakran fordul elő légúti és egyéb fertőző betegség. A sófalnak és a somokozónak hamar éreztük jótékony hatását, nemcsak tanulóink, de a kollégáink körében is.

Tahiné Molnár Judit, Pécsváradi EGYMI Tagintézmény vezető


menukepek-szalloda.jpg

Szerettünk volna egy relaxációs szobát a családunk részére, ahol együtt lehetünk és kipihenhetjük magunkat. Aztán jött egy ötlet, hogy a sóterápiával kellene ezt ötvözni, hogy az ott eltöltött időt még minőségibbé tegyük. Megkerestük a Dr. Wolf Product Kft.-t, akik hamarosan el is jöttek a házunkba, felmérték a helyiséget és megbeszéltük a részleteket. Pár héten belül el is készült a kis sóbarlangunk, immár nem csak a család, hanem a barátaink nagy örömére is.

T. Attila, Piliscsaba


referencia-soszobamiskolc.jpg

A Miskolc szívében lévő (Széchenyi út 56.) RE-FORM Belvárosi Egészségkapu azért jött létre, hogy választási lehetőséget adjon azoknak, akik szeretnének egészségesen élni.
Szolgáltatásaink — sószoba, masszázs, oxigénterápia, egészséges élelmiszerek — az egészség megőrzését és a mielőbbi gyógyulást segítik elő. A természetes gyógymódokat szeretnénk előtérbe helyezni, ezért döntöttünk a sószoba kialakítása mellett, ami nagyban hozzájárul asztmatikus, allergiás és a  felső légúti megbetegedések kezeléséhez és gyógyításához. Látogatóink között volt már 1,5 éves és 88 éves is. Sok rendszeresen visszajáró és gyógyulást kereső emberrel van kapcsolatunk. Vendégeinknek is nagyon tetszik, ahogyan ezt a sószobát a Dr Wolf Product Kft. kialakította, a tervezés és a kivitelezés magas szintű profizmusra utal.
Megrendelőként a Dr Wolf Product Kft.-el  kapcsolatban pontosságot, megbízhatóságot és a maximális odafigyelést tudnám kiemelni.

ReForm Egészségkapu Nonprofit Kft.


A Dr. Wolf Product Kft. által kivitelezett ülőpados sófalak beszerzésével lehetőségünk nyílt a csoportszobákban megkezdeni a száraz sóterápia feltételeinek megteremtését. A gyerekek, az óvodai dolgozók és a szülők megelégedése magáért beszél.
Külön köszönjük a segítőkész tájékoztatásukat, rugalmasságukat, megbízhatóságukat és a gyártás, szállítás, beszerelés során nyújtott gyorsaságukat. Így a gyerekek már az őszi időszakban is tapasztalhatják a parajdi sófal pozitív hatását.
Bízunk benne, hogy jelen megrendelésünk egy hossz távú sikeres együttműködés kezdete a Zuglói Herminka Óvoda székhelyének közel 125 gyermeke és pedagógusai egészséges mikrokörnyezetének javítása érdekében, a szülők egyöntetű támogatása mellett.

Budapest, A Sokoldalú Kreatív Óvodás Gyermekekért Alapítvány elnöke: Baloghné Bodó Piroska


referencia-calendula.jpg
A CALENDULA KLINIKA, Siófok /Ayurvédikus szálló/ egyedülálló gyógyászati intézmény. Az alapítók és a klinika orvosai sikeresen egyesítették a hagyományos és a modern orvoslást, a fejlett európai technológiát és az ezeréves keleti gyógyászati tapasztalatokat. A holisztikus megközelítés hatékonyságát 25 évnyi gyakorlat és pácienseink sikeres kezelése bizonyítja. Ezért gondoltunk szolgáltatásunk bővítésénél a sószoba kialakítására. Erre a feladatra a Dr. Wolf Product Kft-ét kértük fel, szakértelmük és referenciáik meggyőztek minket arról, hogy őket válasszuk. Azóta is számos páciensünk használja a sószobát, élvezi a sóterápia jótékony hatásait.

Szkopincev Jevgenyij, gazdasági igazgató, tulajdonos


A szadai óvodában elkészült a sószoba. A munka elvégzésével Farkas Sándort a Dr. Wolf Product Kft. ügyvezetőjét bíztuk meg. Természetes parajdi sótömbök felhasználásával alakították ki a sófalakat. Gyors, korrekt és igényes munkát adtak át nekünk.
Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki ilyen lehetőséggel akar élni.

Weitz Magdolna óvodavezető Székely Bertalan Napköziotthonos Óvoda, Szada


referencia-nagy-kalman.jpg

A kislányunk régóta betegeskedik, gyakori nála a felsőlégúti megbetegedés. Ezért próbáltunk az otthonunkban is megvalósítható és gyógyszermentes megoldást találni a számára. A neten keresgélve találtunk rá a Dr. Wolf-ra. Az első megbeszéléstől számított 3 héten belül már a gyerekszobájában tudhattuk az ágyvéget. Nagyon tetszik neki a színterápia, és természetesen már kevesebbszer hiányzik az oviból is. Köszönjük még egyszer és csak ajánlani tudjuk őket.

Nagy Kálmán, Miskolc


Intézményünknek a Dr Wolf Product Kft. készítette a sószobát. Megbeszéléseink során nemcsak a sószoba előnyeiről, de a fejlesztési lehetőségekről is sokrétű tájékoztatást kaptunk. Végül igényeinket teljes mértékben figyelembe véve alakították ki a helyiséget. A megbeszélt határidőre jöttek, pontosan és gyorsan dolgoztak. Az árajánlatban megadott összeghez tartották magukat. Ezért ha majd fejlesztésre, bővítésre lehetőségünk nyílik, ismét hozzájuk fordulunk.

Sok köszönettel,

Balázsné D. Katalin Neszmélyi Úti Óvoda


parajdi_sofal-48.jpg

Gyermekeim légúti betegségei miatt és jó magam jóga szeretete miatt született az ötlet, hogy sószobát készíttessek, ahol jógázhatunk! 2013 óta működik a sóterem gyerek és felnőtt jóga-foglalkozásokkal! Egyre nagyobb sikerrel! Kicsi és nagy egyaránt szívesen jár a sós levegőjű terembe és viszi haza a finom só illatot a ruháján keresztül!:) A parajdi só, a gyönyörű fakeretek, a tökéletes munka nagyon megnyugtató hangulatot ad a teremnek! Köszönöm a precíz munkát, a gyorsaságot és az azóta is fennálló segítőkészséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Bús Barbara, www.bambooszeged.hu


referencia-Sajolad.jpg

A „Sajóládi Óvodás Gyermekekért Alapítvány” jóvoltából a sajóládi Gyöngyszem Napközi Otthonos Óvodában elkészült a Dr. Wolf Product Kft. kivitelezésében a sófal. Intézményünk életében ez azt jelenti, hogy gyermekeink részére egy magasabb szintű ellátást tudunk biztosítani. A 3-7 éves korban a közösségben eltöltött idő fokozott fertőzésveszélyt rejt, hiszen sokkal gyakrabban fordulnak elő légúti és egyéb fertőzések. Kiemelt szakmai programunk az egészséges életmódra nevelés, melyhez szervesen hozzáilleszkedik a sófal gyógyító hatásának, kedvező mikroklímájának kihasználása. Ha helyesen alkalmazzuk mindennapi segítőnk, társunk lehet az egészség megőrzésen át a légzőszervi problémák és allergiás panaszok enyhítésében. A sófal kialakítása esztétikailag is élményt nyújt gyermeknek, felnőttnek egyaránt. Köszönjük a Dr. Wolf Product Kft-nek, hogy nagyon korrekt ügyintézéssel, rövid határidővel minőségileg, esztétikailag pontos, precíz munkát végzett. 

Gajó Balázsné, óvodavezető


referencia-vizes8.jpg
A Szentendrei V8 Uszoda és Szabadidőközpont sókamrája 2014. márciusában készült el. Az idejáró vendégek szívesen használják, a fiatalok és az idősebbek egyaránt. A só harmonikus, megnyugtató rezgése segít ellazulni, ugyanakkor gyógyítóan hat a légúti megbetegedésekre. A wellnessben megtalálható szaunák és gőzkamra mellett, ami kimondottan meleg és párás környezet, jóleső érzés egy hűvösebb, jó levegőjű sókamrába beülni és csöndben lazítani, meditálni. Mindemellett az egészségre nagyon jótékony hatással bír.

Gönczi Zsolt, műszaki igazgató


Köszönetemet fejezem ki Önöknek a rendkívül gyors, korrekt és hatékony munkájukért!
 
Régi vágyunk teljesült azzal, hogy bölcsődénkben kiépült a sószobánk.
A közösségbe került gyerekek körében gyakoriak a felső légúti megbetegedések miatti hiányzások és asztmatikus betegségek. Reményeink szerint a kiépített sószoba használatával gyorsabb lefolyásúak lesznek ezek a betegségek, illetve csökkennek majd a gyakoriságuk is. 
 
Vaja

Kissné Kovács Melinda Tulipán Bölcsőde Intézményvezető


referencia-sarvar1.jpg
A Harmónia Hotelben pár éve elérkezettnek láttuk az időt, hogy wellness részlegünket egy sószoba megépítésével bővítsük, hogy ezzel is a még vonzóbbá tegyük Hotelünket vendégeink számára.
Azóta is nagyon szeretik és igénybe veszik ezt a szolgáltatást.

Lakosi Gyula cégvezető


referencia-himalaja-soteglafal-01.jpg
A megvilágított himalája sótéglafal beépítése a hálószobánkba jó döntés volt. Amellett, hogy nagyon szép még hatékony is. Meghitt hangulatot teremt a szobában. A színre festett fa-részek pedig illeszkednek a meglévő bútorainkhoz.

M. Krisztina, Győr


referencia-somokozo.jpg

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy lehetőséget biztosítottak számunkra a Só-Gyurka pályázatuk által, hogy MosolyVárunkba járó gyerkőcök is élvezhessék a sóterápia áldásos hatását.
Sóhomokozónk immunerősítő hatását már tapasztaljuk és élvezzük. Gyerkőceink egyik kedvenc játéka lett a benti sóhomokozás, ami szüleiket és nagyon boldoggá teszi. Képeinkkel hálás köszönetünket küldjük, innét Balatonfüredről a MosolyVárból:)

Jó egészséget és szép, örömteli napokat kívánunk Mindnyájuknak:)

MosolyVár gyermekei és alkalmazottjai:)


soterapias-agyveg-3.jpg

A kislányunk részére szerettünk volna otthonra egy sószobát, vagy sókabint. Külön helyiségünk a lakásban erre a célra nem volt. Az ágyvég megoldásnak nagyon megörültünk, hogy mégis kivitelezhető volt ebben a formában, és a sóterápia megvalósulhatott a lányunk számára. Nem csak hatékony, hanem a megvilágítás is kellemes hangulatot biztosít.

Pécs, T. Sándor


referencia-angyalkert.jpg

Hetente egy alkalommal  20-25 percet töltenek el a gyermekek a sószobában, ahol somokozhatnak, vagy más játéktevékenységet végezhetnek. A sószobánk egy mini csoportszoba. Ezenkívül a csoportszobákban mini somokozók vannak, mely körül mindig van játszó gyermek. A parajdi só jótékony hatását így játék közben, somokozás közben élvezhetik a gyermekek, és a felnőttek. Mi nagyon meg vagyunk elégedve a somokozóval, nagyon jó ötletnek tartjuk!” 

Psenák Istvánné, óvodavezető, Angyalkert Óvoda, Esztergom


referencia-Narancsliget_Ovoda_sofal.jpg

…mind a bölcsődénkben, mind az óvodánkban kialakíttatunk egy egy sószobát, somokozóval. Emellett az épületek minden gyerekek által használt helyiségébe sófalakat építtetünk. Minderre azért volt szükség, mert a gyermekek körében sorozatos,-szinte gyógyíthatatlan felső légúti betegségek álltak fent, kora ősztől tavaszig. Azt tapasztaljuk, hogy ezek a betegségek rövidebb lefutásúak, és mind amellett hogy nagyon szeretnek télen is homokozni, sokkal kevesebb a náthás megbetegedésünk…” 

Szigetszentmiklós, Narancsliget Óvoda


referencia-sokabin.jpg

Szeretném elismerésünket kifejezni az óvodánkban felállított sókabin megtervezéséért, kivitelezésért mely esztétikus, pontos szép munka volt. A színterápia jól működik. A gyermekek és a szülők is kedvelik. A sókabinban naponta illetve igény szerint tartózkodunk. Ezt az időt a gyermekek "somokozással", rajzolással, illetve az óvónéni mesélésével töltik.

Köszönjük, hogy igényes munkájuk által többet nyújthatunk óvodásainknak az egészséges életmód nevelése terén.

Zeller Józsefné óvodavezető, Beremend


Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani azért a lehetőségért, hogy az óvodánkban is létrejöhetett a sókabin, aminek szerepe igen fontos a gyermekek egészsége érdekében. A mi óvodánk az egészségmegőrzésére nagy hangsúlyt fektet, ezért nagy öröm volt számunkra, hogy ami eddig csak gondolatban fogalmazódott meg bennünk, azt a Wolf Product kft. rövid idő alatt megvalósította. Nagyon korrektek voltak, segítőkészek és gyorsak. Igazi partnerek, akik figyelembe vettek minden tényezőt és ennek megfelelően ajánlották a végső megoldást, a kabint. A gyermekek örömmel vették birtokba és élvezettel használják a só jótékony hatását. Érezhető a légutak tisztítása, egyre erősebb immunrendszer kialakulása. Köszönet érte.

Lipcseiné Jakucs Anikó, Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde


Szeretnénk köszönetet mondani az óvodánkban kiépített sófal és somokozó telepítésének elkészítéséért.

A Napsugár Óvoda Hatvan belvárosában található. 4 csoportos 100 gyermeket ellátó intézmény, választott pedagógiai programunk Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív program. Nagyon fontosnak érezzük a gyermekek egészségének megőrzését. Örömmel fogadtuk, amikor Cége megkeresett bennünket ajánlatával. Alapítványunk a „XXI. Század Gyermekeiért Nevelési és Oktatási Alapítvány”pénzügyi támogatásával és a szülők felajánlásai eredményeképpen 2011. május 17-én átadásra került 7 m2 sófal és a fényterápia beépítésével a sóbarlang óvodánkba.

A Céggel való együttműködés során a tapasztalataink az alábbiak voltak: Speciális igényeinket kielégítve segítőkészen, rugalmasan és megbízhatóan végzik munkájukat.

A Cég a szerződésben vállalt szolgáltatásait pontosan, precízen végezte, a megállapodásban vállaltaknak maradéktalanul eleget tett.

Ügyfélközpontú hozzáállásukkal hozzájárulnak az óvodás gyermekek, szülők és dolgozóink elégedettségéhez is. A fentiek alapján és az együttműködésünk során kialakult bizalomra építve második lépésként városi pályázat útján somokozó kivitelezéséhez is számíthattunk segítőkész munkájukra. Ünnepélyes átadására 2011. szeptember 29-én kerül sor.

A Napsugár Óvoda és Alapítványa elégedett a Cég által nyújtott szolgáltatással és bátran ajánljuk más ügyfelek figyelmébe is!

Referenciáról érdeklődni lehet:

Munkájukhoz további sok sikert kívánva:

Simon Attiláné óvodavezető, Napsugár Óvoda, Hatvan


Kedves Sándor és Mariann!
Szeretettel köszönöm a korrekt és gyors munkájukat! Már az első perctől kezdve szimpatikusak voltak nekem, együttműködő segítőkészségük nagy kincs manapság.
Családi házban lévő magánóvodánkban egy kis helyiségben álmodtam meg a sószobánkat amit maguk precízen és színvonalasan megvalósítottak!
Jó szívvel tudom ajánlani Önöket mindenkinek!
Tisztelettel

Timmermann-Varga Edina, óvodavezető Misi Mókus Magánóvoda


Kedves Farkas Sándor Úr!
A Csicsergő Tagóvodába felállított somokozó nagy örömet szerzett felnőtteknek, gyermekeknek. A szülők örömmel vették tudomásul az új lehetőséget gyermekük egészségének megőrzése érdekében. Napjainkban nagyon sok asztmás- allergiás gyermek van itt az óvodában is, reményeink szerint a somokozó használatával panaszaink csökkennek.
Egy hét eltelte után már a gyermekek kedvenc időtöltése a somokozóban való játék, dömperezés, útépítés.
Köszönettel

Budai Józsefné, Csicsergő Óvoda, Budapest


Dr. Kemény János gyermekgyógyász


Meserét Óvoda, Lajosmizse


Nyár utcai JMK Óvoda, Bp.


Harmónia Termál Hotel Sószoba, Sárvár


Szikszói Városi Óvoda


Gódor úti Óvoda, Hatvan


 

Kozármislenyi Óvoda


A parajdi sóbánya


Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva! Az oldal tulajdonosa: Dr. Wolf Product Kft.
Az oldalon található szövegek, fotók és videók engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményeket von maga után.