Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

THE SALT THERAPY

Salt

Egészség, fiatalság, vitalitás ...

Jóga

Gyermekeim légúti betegségei miatt és jó magam jóga szeretete miatt született az ötlet, hogy sószobát készíttessek, ahol jógázhatunk! 2013 óta működik a sóterem gyerek és felnőtt jóga foglalkozásokkal! Egyre nagyobb sikerrel!

Kicsi és nagy egyaránt szívesen jár a sós levegőjű terembe és viszi haza a finom só illatot a ruháján keresztül!:) A parajdi só, a gyönyörű fakeretek, a tökéletes munka nagyon megnyugtató hangulatot ad a teremnek!


Köszönöm a precíz munkát, a gyorsaságot és az azóta is fennálló segítőkészséget!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! 

Bús Barbara
www.bambooszeged.hu

Akadémiai Óvoda és Bölcsőde

Az óvodánkban történő gyakori felsőlégúti megbetegedések miatti hiányzások és asztmatikus betegségek miatt úgy döntöttünk, hogy az összes csoportszobánkban sóterápiát alkalmazunk. Több céget is megkerestünk a kivitelezéssel kapcsolatban. A Dr. Wolf Product Kft.-re esett a választásunk, szakmai hozzáértésük, árajánlatuk és a vállalt rövid határidő miatt.

Ezúton szeretném megköszönni a Dr.Wolf Product Kft-nek a profi és igényes kivitelezést és azt a segítőkészséget, amit a közös munka során tapasztaltam a részükről. Segítségükkel olyan extra szolgáltatással bővítettük intézményünket, mely alkalmazásával a gyerekeknél csökkentek ezek a megbetegedések.

Budapest, 2011. június 20.

Hajnal Hajnalka
Akadémiai Óvoda és Bölcsőde

Angyalkert Óvoda, Esztergom

Tisztelt Farkas Sándor!

Közel egy évvel ezelőtt telepítették a somokozót, melyet azóta is folyamatosan használunk. Hetente egy alkalommal 20-25 percet töltenek el a gyermekek a sószobában, ahol somokozhatnak, vagy más játéktevékenységet végezhetnek. A sószobánk egy mini csoportszoba.

Ezenkívül a csoportszobákban mini somokozók vannak, mely körül mindig van játszó gyermek. A parajdi só jótékony hatását így játék közben, somokozás közben élvezhetik a gyermekek, és a felnőttek. Mi nagyon meg vagyunk elégedve a somokozóval, nagyon jó ötletnek tartjuk!

Üdvözlettel:

Psenák Istvánné
óvodavező
Angyalkert Óvoda, Esztergom
2500 Esztergom, Budai Nagy Antal út 20.
http://angyalkertovodaesztergom.blogspot.com/

Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde

  "Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani azért a lehetőségért, hogy az óvodánkban is létrejöhetett a sókabin, aminek szerepe igen fontos a gyermekek egészsége érdekében.

A mi óvodánk az egészségmegőrzésére nagy hangsúlyt fektet, ezért nagy öröm volt számunkra, hogy ami eddig csak gondolatban fogalmazódott meg bennünk, azt a Wolf Product kft. rövid idő alatt megvalósította.

Nagyon korrektek voltak, segítőkészek és gyorsak. Igazi partnerek, akik figyelembe vettek minden tényezőt és ennek megfelelően ajánlották a végső megoldást, a kabint.

A gyermekek örömmel vették birtokba és élvezettel használják a só jótékony hatását.

Érezhető a légutak tisztítása, egyre erősebb immunrendszer kialakulása.

Köszönet érte."

Üdvözlettel: Lipcseiné Jakucs Anikó
Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Újvárosi tagóvoda

Csicsergő Óvoda, Budapest

Kedves Farkas Sándor Úr!

A Csicsergő Tagóvodába felállított somokozó nagy örömet szerzett felnőtteknek, gyermekeknek. A szülők örömmel vették tudomásul az új lehetőséget gyermekük egészségének megőrzése érdekében. Napjainkban nagyon sok asztmás- allergiás gyermek van itt az óvodában is, reményeink szerint a somokozó használatával panaszaink csökkennek.

Egy hét eltelte után már a gyermekek kedvenc időtöltése a somokozóban való játék, dömperezés, útépítés.

Köszönettel

Budai Józsefné
tagóvoda-vezető
Csicsergő Óvoda
Budapest

Emléklap

 

Kedves Dr. Wolf!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy lehetőséget biztosítottak számunkra SóGyurka pályázatuk által, hogy MosolyVárunkba járó gyerkőcök is élvezhessék a sóterápia áldásos hatását.

Sóhomokozónk immunerősítő hatását már tapasztaljuk és élvezzük.

Gyerkőceink egyik kedvenc játéka lett a benti sóhomokozás, ami szüleiket is nagyon boldoggá teszi.

Képeinkkel hálás köszönetünket küldjük, innét Balatonfüredről a MosolyVárból :)

Jó egészséget és szép, örömteli napokat kívánunk Mindnyájuknak :)

MosolyVár gyermekei és alkalmazottjai :)

Kedves Dr. Wolf!

Szeretném elismerésünket kifejezni óvodánkban felállított sókabin megtervezéséért, kivitelezésért mely esztétikus, pontos szép munka volt. A színterápia jól működik. A gyermekek és a szülők is kedvelik. A sókabinban naponta illetve igény szerint tartózkodunk. Ezt az időt a gyermekek "somokozással", rajzolással, illetve az óvónéni mesélésével töltik. Köszönjük, hogy igényes munkájuk által többet nyújthatunk óvodásainknak az egészséges életmód nevelése terén.

 

Beremend 2011.09.13.
Zeller Józsefné
óvodavezető

Misi Mókus Magánóvoda

Kedves Sándor és Mariann!

Szeretettel köszönöm a korrekt és gyors munkájukat! Már az első perctől kezdve szimpatikusak voltak nekem, együttműködő segítőkészségük nagy kincs manapság.

Családi házban lévő magánóvodánkban egy kis helyiségben álmodtam meg a sószobánkat amit maguk precízen és színvonalasan megvalósítottak!

Jó szívvel tudom ajánlani Önöket mindenkinek!

Tisztelettel:
Timmermann-Varga Edina
(óvodavezető Misi Mókus Magánóvoda)

Napsugár Óvoda, Hatvan

Szeretnénk köszönetet mondani az óvodánkban kiépített sófal és somokozó telepítésének elkészítéséért.

A Napsugár Óvoda Hatvan belvárosában található. 4 csoportos 100 gyermeket ellátó intézmény, választott pedagógiai programunk Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel alternatív program. Nagyon fontosnak érezzük a gyermekek egészségének megőrzését. Örömmel fogadtuk, amikor Cége megkeresett bennünket ajánlatával. Alapítványunk a „XXI. Század Gyermekeiért Nevelési és Oktatási Alapítvány”pénzügyi támogatásával és a szülők felajánlásai eredményeképpen 2011. május 17-én átadásra került 7 m2 sófal és a fényterápia beépítésével a sóbarlang óvodánkba.

A Céggel való együttműködés során a tapasztalataink az alábbiak voltak: Speciális igényeinket kielégítve segítőkészen, rugalmasan és megbízhatóan végzik munkájukat.

A Cég a szerződésben vállalt szolgáltatásait pontosan, precízen végezte, a megállapodásban vállaltaknak maradéktalanul eleget tett.

Ügyfélközpontú hozzáállásukkal hozzájárulnak az óvodás gyermekek, szülők és dolgozóink elégedettségéhez is. A fentiek alapján és az együttműködésünk során kialakult bizalomra építve második lépésként városi pályázat útján somokozó kivitelezéséhez is számíthattunk segítőkész munkájukra. Ünnepélyes átadására 2011. szeptember 29-én kerül sor.

A Napsugár Óvoda és Alapítványa elégedett a Cég által nyújtott szolgáltatással és bátran ajánljuk más ügyfelek figyelmébe is!

Referenciáról érdeklődni lehet:

Napsugár Óvoda Hatvan, Gódor Kálmán út 13.

Telefon: 37-341-634

Email: godor@otossuli.sulinet.hu

Hatvan, 2011. szeptember 26.

Munkájukhoz további sok sikert kívánva:

Simon Attiláné
óvodavezető

Neszmélyi Úti Óvoda

Intézményünknek a Dr Wolf Product Kft. készítette a sószobát. Megbeszéléseink során nemcsak a sószoba előnyeiről, de a fejlesztési lehetőségekről is sokrétű tájékoztatást kaptunk. Végül igényeinket teljes mértékben figyelembe véve alakították ki a helyiséget. A megbeszélt határidőre jöttek, pontosan és gyorsan dolgoztak. Az árajánlatban megadott összeghez tartották magukat. Ezért ha majd fejlesztésre, bővítésre lehetőségünk nyílik, ismét hozzájuk fordulunk.

Sok köszönettel

Balázsné D. Katalin
Neszmélyi Úti Óvoda

Óvodás Hírek - elkészült a sószoba

 

Sajóládi Gyöngyszem Napközi Otthonos Óvoda

2010 decemberében a „Sajóládi Óvodás Gyermekekért Alapítvány” jóvoltából a sajóládi Gyöngyszem Napközi Otthonos Óvodában elkészült a Dr. Wolf Product Kft. kivitelezésében a sófal. Intézményünk életében ez azt jelenti, hogy gyermekeink részére egy magasabb szintű ellátást tudunk biztosítani. A 3-7 éves korban a közösségben eltöltött idő fokozott fertőzésveszélyt rejt, hiszen sokkal gyakrabban fordulnak elő légúti és egyéb fertőzések. Kiemelt szakmai programunk az egészséges életmódra nevelés, melyhez szervesen hozzáilleszkedik a sófal gyógyító hatásának, kedvező mikroklímájának kihasználása.

Ha helyesen alkalmazzuk mindennapi segítőnk, társunk lehet az egészség megőrzésen át a légzőszervi problémák és allergiás panaszok enyhítésében.

A sófal az arra kijelölt helység paramétereinek megfelelően 1050 kg beépített parajdi sómennyiséget rejt magába. A sókristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, melynek száraz aerosolja a sótömbből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így a száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken, segítve ezzel a légutak tisztulását, fertőtlenítését, az egészség megőrzését.

A sófal kialakítása esztétikailag is élményt nyújt gyermeknek, felnőttnek egyaránt. A látvány azt hiszem, magáért beszél:

 

Köszönjük a Dr: Wolf Product Kft-nek, hogy nagyon korrekt ügyintézéssel, rövid határidővel minőségileg, esztétikailag pontos, precíz munkát végzett.

Sajólád, 2011. 01. 10.

Tisztelettel:

Gajó Balázsné
óvodavezető

Szigetszentmiklós, Narancsliget Óvoda

A Narancsliget Óvoda képviseletében szeretnék az eddigi tapasztalatainkról beszámolni. 2010 novemberében szántuk rá magunkat hogy mind a bölcsödénkben mind az óvodánkban kialakíttatunk egy egy sószobát, somokozóval. E mellett az épületek minden gyerekek által használt helyiségébe sófalakat építtetünk. Minderre azért volt szükség, mert a gyermekek körében sorozatos,-szinte gyógyíthatatlan felső légúti betegségek álltak fent, kora ősztől tavaszig.

Azt tapasztaljuk, hogy ezek a betegségek rövidebb lefutásúak, és mind amellett hogy nagyon szeretnek télen is homokozni, sokkal kevesebb a náthas megbetegedésünk.

Igazán nagy következtetést levonni, majd az idei tél után tudunk, de bízunk benne hogy segíteni fog. A szülők is és a gyerekek is nagy-nagy örömmel fogadták ezt a kezdeményezést.

Számunkra a somokozó pozitív hatása már ebben a rövidke kis időszakban is megmutatkozott. Nagyon szívesen ajánlom minden iskola óvoda számára, ha tehetik áldozzanak rá

 

Köblő Emese
Szigetszentmiklós
Narancsliget Óvoda


Referenciáink - rólunk írták
Ajánlatkérés
-
Telefon: +36 70 601 7611 | +36 20 374 6990
E-mail: info@drwolf.hu
Adatvédelmi tájékoztató