Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

Egészség, fiatalság, vitalitás

Rólunk

A Dr. Wolf Product Kft-t, az az igény keltette életre, hogy alternatív lehetőséget kínáljon a légúti betegségben szenvedőknek, illetve megelőzze a betegség kialakulását. Cégünk megalapításakor a fő célunk az volt, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal egészséges környezeti feltételeket teremtsünk, hozzájáruljunk a harmonikus környezet és ez által hosszútávon, egy egészséges generáció felnövekedéséhez. Szeretnénk lehetőséget biztosítani a természetes gyógyuláshoz, minőségi termékekkel, minőségi módon és mindezt versenyképes áron. 

Kerestük a lehetőségeket mi magunk is a stresszel teli világban, hogy hol és hogyan tudunk kicsit „töltekezni”, és nem utolsó sorban a gyerekeinkről való gondoskodás ihlette a filozófiánkat, hogy ne csak gyógyítsuk a betegséget, hanem előzzük azt meg. 

Örömmel és megelégedettséggel tölt el minket, hogy a Dr. Wolf Sóterápia alkalmazása, már sok óvoda, bölcsőde, családi bölcsőde és iskola szolgáltatásának színvonalát emeli, ezáltal mi is hozzájárulhatunk a gyermekek egészséges fejlődéséhez és gyógyulásához. Továbbá az otthoni sóterápia alkalmazása terén nyújtott pozitív tapasztalatok.

Az másik nagy területünk a wellnesseknek nyújtotta szolgáltatásunk, ahol a vendégek ebben az igényes környezetben élménydúsan pihenhetnek.

Több, sérült gyerekekkel foglalkozó intézményben, idősek otthonában, wellness részlegekben, vállalkozásként üzemeltetett helyeken is építettünk már sószobát, sókabint.

Termékeinkkel szeretnénk egy új és alternatív megoldást kínálni mindenkinek, akinek fontos a gyógyulás és az egészségének a megőrzése.

Hisszük, hogy egy egészséges generáció felnevelése, és a rekreáció jelentős tényező egészségi állapotunk szempontjából, így nap, mint nap azon dolgozunk, hogy minél szélesebb körben használják a Dr.Wolf sóterápiát.


Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva! Az oldal tulajdonosa: Dr. Wolf Product Kft.
Az oldalon található szövegek, fotók és videók engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményeket von maga után.