Egészség, fiatalság, vitalitás

Sószoba

Nagyobb hatásfok, látványos megjelenés!

Vegyen búcsút a viszkető szemektől, köhögéstől, a fulladásos rohamoktól! Elismert terápia asztmásoknak, allergiásoknak!

Nem kell többé elfogadnia a mellékhatásokat, beletörődnie a megváltoztathatatlanba. A sószoba használata egyedi és különösen hatékony megoldást jelenthet betegségének kezelésében. 

Előnyei: 

 

Kiegészítőink: 

Sószoba kialakításakor a helyiséget alakítjuk át a sótömbök befogadására alkalmassá, természetes anyagokból, egyéni igények szerint. A sószoba méretétől függően több száz, illetve több ezer kilogramm természetes parajdi sótömböt helyezünk el, egy fából készült rácsos szerkezet mögé. Melynek köszönhetően a sószoba mikroklímája közel azonos a természetes sóbarlangokéval. A sókristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, melynek száraz aerosolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken. A sószoba megépítésével egy intenzív száraz sóterápiás helyiséget valósítunk meg. A sószobák, sókabinok, sófalak kialakítása során, különösen nagy gondot fordítunk a felhasznált alapanyagok minőségére, és a gyártástechnológiára, hogy minden minőségi és műszaki elvárásnak maradéktalanul megfeleljünk.

”…A parajdi sóból kiépített Dr.Wolf sószoba és sókabin, mint klimatikus gyógyhely … mindazokat tudja, amit intézeti szinten nagyobb beteganyagon, a komplex terápia részeként a rehabilitációban  alkalmazunk. Jelentőségét abban látom, hogy folyamatosan, időtényezőtől függetlenül, valamint a beteg otthonában ”észrevétlen” vesz részt és segít a gyógyulási folyamatban…” 

Dr. Molnár Lajos, tüdőgyógyász klinikai oncologus, főorvos


Sószoba beépíthetősége, felhasználási lehetőségek:

Így segít a száraz sóterápia

A parajdi só összetétele 97 % nátrium-klorid, 3 % egyéb ásványi anyag (84 féle) és nyomelem, amely az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen. A só

Használata során fokozódik a légzőszervek nyálkahártyájának aktivitása, öntisztulása. Enyhülnek, illetve teljesen meg is szűnhetnek a gyulladásos folyamatok, mint pl. az arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, vagy a hörghurutgyulladás.

A helyiség kedvező mikroklímáját a sótömbök alkotta több száz négyzetméteres felület alakítja ki. A sókristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, amelynek száraz aerosolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken, ennek köszönhető a terápiás hatás.

A Dr. Wolf által kifejlesztett és alkalmazott száraz sóterápia - szemben a gyógyszeres kezeléssel - mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymód.


…A só terápia nyákoldó és gyulladáscsökkentő hatása miatt önálló és kiegészítő kezelésben kiváló eredménnyel ajánlható szinte valamennyi légúti megbetegedésben. Jó eredmények várhatóak a felső légúti kórképek közül a krónikus melléküreg gyulladásokban, elhúzódó, hátsó váladékképződéssel járó kórképekben, allergiás és idült náthában gyermek és felnőtt korban egyaránt…

Semmelweis Egyetem, Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika


Betegségek, amelyre ajánljuk

További jótékony hatásai:

  • alvászavar
  • stressz és kimerültség
  • immunrendszer erősítése
  • a szervezet ionháztartásának szabályozásában
  • fertőtlenítő hatása is jelentős
  • alkalmas az egészséges emberek relaxációs pihenésére
  • a szellemi frissesség javítására
  • a nagy sóionkoncentráció miatt az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken
  • prevencióként is ajánljuk 


Betegségek, amelyre ajánljuk:


Intézményünknek a Dr Wolf Product Kft. készítette a sószobát. Megbeszéléseink során nemcsak a sószoba előnyeiről, de a fejlesztési lehetőségekről is sokrétű tájékoztatást kaptunk. Végül igényeinket teljes mértékben figyelembe véve alakították ki a helyiséget. A megbeszélt határidőre jöttek, pontosan és gyorsan dolgoztak. Az árajánlatban megadott összeghez tartották magukat. Ezért ha majd fejlesztésre, bővítésre lehetőségünk nyílik, ismét hozzájuk fordulunk.

Sok köszönettel,

Balázsné D. Katalin Neszmélyi Úti Óvoda


Gyógyuljon kényelemben, mellékhatások nélkül! Kérjen árajánlatot még ma, visszahívjuk!

► Sószoba

Választott már kiegészítőt?


Akik megvásárolták, ezeket nézték még meg:Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva! Az oldal tulajdonosa: Dr. Wolf Product Kft.
Az oldalon található szövegek, fotók és videók engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményeket von maga után.