THE SALT THERAPY

Salt

Egészség, fiatalság, vitalitás ...

Fürdődézsák

Fa fürdőkád
Fürdődézsa
Merülődézsa

Nyakig merülni egy kádnyi illatozó vízben, már önmagában csábítóan hangzik. Ám, ha mindezt a teraszon vagy a kertben tehetjük, miközben a madarak csivitelését hallgatjuk vagy a délutáni napsugarak az arcunkat cirógatják, netán a hóesésben gyönyörködünk, ez igazi kényeztetés. Egy efféle otthoni felfrissüléshez vagy éppen relaxációhoz mi sem illik jobban, mint egy fa fürdődézsa vagy fakád, melyek a boldog békeidők hangulatát varázsolják körénk.

Kültéren is alkalmazható fa fürdődézsáinkat, fa merülődézsáinkat és fa fürdőkádjainkat, eredetileg szállodák és panziók wellness kínálatának bővítésére terveztük. Mára már a lakosság számára is elérhető ez a szolgáltatás, hiszen olyan különleges és egyedülálló termékekről beszélhetünk melyek megjelenésében a régmúlt hangulatát idézik, de a luxus érzését nyújtják. Kialakításuknál a tartósság és a használhatóság fontos szempont volt, ezért élettartamuk évtizedekben mérhető. A különleges élményt nyújtó dézsák és kádak mindegyike a hagyományokat őrző kádmesterek keze munkájával, minőségi akácfából készül, galvános vagy saválló pánttal, saválló lefolyóval, saját anyagából kialakított lábbal.

Felületük olajjal vagy lakkal kezelt. Rendkívül jól bírják az állandó párát, szabadban való elhelyezésüknél nem okoz gondot az időjárás viszontagsága. Kemény felületük ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben.

A gyártás során, különösen nagy gondot fordítunk a felhasznált alapanyagok minőségére, és a gyártástechnológiára, hogy minden minőségi és műszaki elvárásnak maradéktalanul megfeleljünk.

Megfelelő karbantartás mellett élettartamuk: 15-20 év.

Egyedi fa dézsáink és kádjaink szinte bármilyen stílusú lakásban, teraszon és kertben elhelyezhetők, ahol a kényelem és a harmónia megteremtése mellett a természetességre helyeződik a legnagyobb hangsúly.

Kialakításukat tekintve forgalmazunk:

  • Kültéri fa fürdődézsát, egyedi fatüzelésű kályhával – Termál fürdődézsa-család
  • Fa merülődézsát – Harmat merülődézsa-család
  • Fa fürdőkádat – Nosztalgia kádcsalád

A standard méreteken felül, egyéni elképzelések alapján is elkészítjük „álmai” kádját vagy dézsáját.


Referenciáink - rólunk írták
Ajánlatkérés
-
Telefon: +36 70 601 7611 | +36 20 374 6990
E-mail: info@drwolf.hu
Adatvédelmi tájékoztató