Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

THE SALT THERAPY

Salt

Egészség, fiatalság, vitalitás ...

Oktatási intézményeknek

A kisgyermekek körében egyre több az allergiás és a légúti megbetegedésekben szenvedők száma. Ezen betegségek gyógyszeres kezelése során számos mellékhatás jelentkezhet. Cégünk a száraz sóterápia által megvalósítható, mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymódot alkalmazza. Mely egyszeri beruházást jelent, rendkívül hatékony és nincs fenntartási költsége.

Sószoba kialakításakor a helyiséget alakítjuk át a sótömbök befogadására alkalmassá, természetes anyagokból, egyéni igények szerint. A sószoba méretétől függően több száz, illetve több ezer kilogramm természetes parajdi sótömböt helyezünk el, egy fából készült rácsos szerkezet mögé. Melynek köszönhetően a sószoba mikroklímája közel azonos a természetes sóbarlangok mikroklímájával. A sótömbök több száz négyzetméteres aktív felülete alakítja ki a helyiség kedvező mikroklímáját. A sókristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, melynek száraz aerosolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken. A száraz sóterápia megvalósítható külön helyiségben, csoportszobában vagy sókabinban.

A sószoba kivitelezésekor, ha nagyobb hangsúlyt szeretnénk fektetni a látványra is, kiegészítőként a himalája sótéglából megépített sófalat ajánljuk. Mely többféleképpen is megvilágítható, rendkívül szép látványt nyújt.

A sószobák, sófalak kialakítása során, különösen nagy gondot fordítunk a felhasznált alapanyagok minőségére, és a gyártástechnológiára, hogy minden minőségi és műszaki elvárásnak maradéktalanul megfeleljünk.

Örömmel és megelégedettséggel tölt el minket, hogy a Dr. Wolf Sóterápia alkalmazása, már sok óvoda, bölcsőde, családi napközi szolgáltatásának színvonalát emeli, ezáltal mi is hozzájárulhatunk a gyermekek egészséges fejlődéséhez és gyógyulásukhoz.

Sószoba, sófal tervezése és kivitelezése:

Kiegészítő lehetőségek:

  • megvilágított himalájai sótégla prizma
  • megvilágított himalájai sótéglafal
  • színterápia
  • hangterápia
  • somokozó asztal
  • ülőpad a sófal elé
  • megvilágított sóoszlop

A sószoba megépítésével egy intenzív száraz sóterápiás helyiséget valósítunk meg, mely gondozásmentes és egyszeri beruházást jelent. Használata normál szobahőmérsékleten.

A fent felsorolt alap kivitelezési módokon kívül, lehetőség van egyedi megoldásokra, melyet a helyiség és az igények pontos ismeretében személyre szabottan tudunk kínálni.


Referenciáink - rólunk írták
Ajánlatkérés
-
Telefon: +36 70 601 7611 | +36 20 374 6990
E-mail: info@drwolf.hu
Adatvédelmi tájékoztató