Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

Egészség, fiatalság, vitalitás

Vállalkozásfejlesztés sóterápiával

Zseniális ötleteink vannak vállalkozásához!

Minden vállalkozásnak jól jön egy-egy plusz bevételt hozó, különösebb fenntartási költséget nem jelentő extra szolgáltatás, míg új vállalkozásnál a legfontosabb a rendszeres bevétel megteremtése. Mindkettőre bizonyított megoldásunk van Önnek!   

Meglévő vállalkozásom fejlesztése

A stabilan működő vállalkozások jellemzője, hogy bevételeik több lábon állnak, így kevésbé hat rájuk a szezonalitás, a negatív gazdasági változások vagy éppen az iparáguk stagnálása. Sóterápiás termékeinkkel keresett és kedvelt kiegészítő szolgáltatásokat kínálhat vásárlóinak, ügyfeleinek.
 
Kínáljon különleges szolgáltatást meglévő vendégkörének!
Sószobáink, sókamaráink tökéletes kiegészítői egészségházaknak, szépségszalonoknak, játszóházaknak, golfpályáknak, zárt kluboknak, fitness termeknek.
 
Tervezzen különleges otthont ügyfeleinek!
Sófalaink, sóterápiás ágyvégeink, somokozóink, sószekrényeink látványos kiegészítőikkel exkluzív ajánlatként egészíthetik ki belsőépítészek, lakberendezők, home staging tanácsadók terveit.

Gyermekeim légúti betegségei miatt és jó magam jóga szeretete miatt született az ötlet, hogy sószobát készíttessek, ahol jógázhatunk! 2013 óta működik a sóterem gyerek és felnőtt jóga-foglalkozásokkal! Egyre nagyobb sikerrel! Kicsi és nagy egyaránt szívesen jár a sós levegőjű terembe és viszi haza a finom só illatot a ruháján keresztül!:) A parajdi só, a gyönyörű fakeretek, a tökéletes munka nagyon megnyugtató hangulatot ad a teremnek! Köszönöm a precíz munkát, a gyorsaságot és az azóta is fennálló segítőkészséget! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Bús Barbara, www.bambooszeged.hu


Építsen vállalkozást sóterápiával!

Az egészségtudatos emberek száma dinamikusan nő, egyre többen keresnek alternatív gyógymódokat, terápiás megoldásokat. Ha most indít vállalkozást, érdemes az egészségre építeni.

Sószoba kialakításával folyamatos bevételre tehet szert, míg beépíthető termékeink segítségével (pl. sóterápiás ágyvég, sófal, sószekrény, somokozó) exkluzív megoldásokat kínálhat kimagasló bevételi lehetőséggel. 

Segítsen gyógyulni! 

Asztmás, allergiás, hurutos és számos egyéb betegségben szenvedőknek alternatív terápiás gyógymódot nyújthat a só segítségével, egyúttal pihentető, igényes környezetet biztosít vendégeinek. 

Játékkal a gyerekek egészségéért! 

Ötvözze a játszóház és sószoba előnyeit. Gyermekeknek gyógyuláshoz vagy megelőzéshez játékos programokkal teheti szórakoztatóvá a bent töltött időt. Kicsiknek ringatókkal, nagyobbaknak játékos programokkal, szülőknek a gondoskodás nyugalmával válhat szolgáltatása vonzóvá. 

Időskori nyugalom 

Időskorú vendégeinek kedveskedhet kézimunka, dalos, kártyás játékokkal, bingó vagy vicc estekkel, a lényeg, hogy a hangulat jó legyen.

Stresszmentes övezet 

Hajszolt vezetőknek, dolgozóknak, vállalkozóknak meditációval vagy relaxációval egybekötött egészségmegőrzést ajánlhat, ahol a só stresszoldó hatása hatványozottan segíti az ellazulást.  

A Miskolc szívében lévő (Széchenyi út 56.) RE-FORM Belvárosi Egészségkapu azért jött létre, hogy választási lehetőséget adjon azoknak, akik szeretnének egészségesen élni.
Szolgáltatásaink — sószoba, masszázs, oxigénterápia, egészséges élelmiszerek — az egészség megőrzését és a mielőbbi gyógyulást segítik elő. A természetes gyógymódokat szeretnénk előtérbe helyezni, ezért döntöttünk a sószoba kialakítása mellett, ami nagyban hozzájárul asztmatikus, allergiás és a  felső légúti megbetegedések kezeléséhez és gyógyításához. Látogatóink között volt már 1,5 éves és 88 éves is. Sok rendszeresen visszajáró és gyógyulást kereső emberrel van kapcsolatunk. Vendégeinknek is nagyon tetszik, ahogyan ezt a sószobát a Dr Wolf Product Kft. kialakította, a tervezés és a kivitelezés magas szintű profizmusra utal.
Megrendelőként a Dr Wolf Product Kft.-el  kapcsolatban pontosságot, megbízhatóságot és a maximális odafigyelést tudnám kiemelni.

ReForm Egészségkapu Nonprofit Kft.


Amit Önnek ajánlunk:

Hatékony megoldások

Dekoratív kiegészítők

Funkcionális kiegészítők


Használja ki a sóterápia jótékony hatásait és bővítse vállalkozását egy népszerű szolgáltatással vagy indítsa el velünk új vállalkozását!

Több mint 10 év szakmai tapasztalattal és több mint 300 referenciával 

Tervezéstől a kivitelezésig mindent megoldunk Önnek!


Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva! Az oldal tulajdonosa: Dr. Wolf Product Kft.
Az oldalon található szövegek, fotók és videók engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményeket von maga után.