Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

Egészség, fiatalság, vitalitás

Wellness sóterápia

Belégzés, kilégzés, jó közérzet – kulcs a wellness szolgáltatások sikeréhez!

A szállodai vendégkör egyre nagyobb része kifejezetten egészségtudatos és örömmel veszi igénybe kikapcsolódásként is az egészségét támogató szolgáltatásokat, mint például sószobát vagy sókabint. Gyógyfürdők esetében amellett, hogy hatékony, igen különleges és látványos megoldás a szobákban elhelyezett parajdi sófal, sószekrény vagy sóterápiás ágyvég.

A hajszolt életmód miatt egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészségtudatosság, ami az Ön wellness szolgáltatásainak is új lehetőségeket kínál. 

Mit jelent ez az Ön számára? 

Milyen előnyt jelenthet vendégeinek? 


A CALENDULA KLINIKA, Siófok /Ayurvédikus szálló/ egyedülálló gyógyászati intézmény. Az alapítók és a klinika orvosai sikeresen egyesítették a hagyományos és a modern orvoslást, a fejlett európai technológiát és az ezeréves keleti gyógyászati tapasztalatokat. A holisztikus megközelítés hatékonyságát 25 évnyi gyakorlat és pácienseink sikeres kezelése bizonyítja. Ezért gondoltunk szolgáltatásunk bővítésénél a sószoba kialakítására. Erre a feladatra a Dr. Wolf Product Kft-ét kértük fel, szakértelmük és referenciáik meggyőztek minket arról, hogy őket válasszuk. Azóta is számos páciensünk használja a sószobát, élvezi a sóterápia jótékony hatásait.

Szkopincev Jevgenyij, gazdasági igazgató, tulajdonos


A Harmónia Hotelben pár éve elérkezettnek láttuk az időt, hogy wellness részlegünket egy sószoba megépítésével bővítsük, hogy ezzel is a még vonzóbbá tegyük Hotelünket vendégeink számára.
Azóta is nagyon szeretik és igénybe veszik ezt a szolgáltatást.

Lakosi Gyula cégvezető


Hogyan teheti még vonzóbbá wellness szolgáltatásait a sóterápia segítségével?

Hatékony megoldások

Dekoratív kiegészítők

Funkcionális kiegészítőkA Szentendrei V8 Uszoda és Szabadidőközpont sókamrája 2014. márciusában készült el. Az idejáró vendégek szívesen használják, a fiatalok és az idősebbek egyaránt. A só harmonikus, megnyugtató rezgése segít ellazulni, ugyanakkor gyógyítóan hat a légúti megbetegedésekre. A wellnessben megtalálható szaunák és gőzkamra mellett, ami kimondottan meleg és párás környezet, jóleső érzés egy hűvösebb, jó levegőjű sókamrába beülni és csöndben lazítani, meditálni. Mindemellett az egészségre nagyon jótékony hatással bír.

Gönczi Zsolt, műszaki igazgatóElérhetőségeink

Minden jog fenntartva! Az oldal tulajdonosa: Dr. Wolf Product Kft.
Az oldalon található szövegek, fotók és videók engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményeket von maga után.