Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

Egészség, fiatalság, vitalitás

Megvilágított himalája sótéglafal

A himalája sótégla egészséges építőanyag, mely egyedi belsőépítészeti megoldásokat és különleges design lehetőségeket rejt magában.

Előnyei:

A sótéglák színei az átlátszó fehéren át egészen a narancsos vörösig terjednek. Ezek az egészséges színek pozitívan hatnak a vegetatív idegrendszerre. Nemcsak a szemen keresztül jutnak a szervezetbe, hanem a bőrön, majd a meridiánokon keresztül az agy központi rendszerébe, ahol az anyagcsere-háztartást irányító folyamatokat pozitívan befolyásolják. Valamint a bőrön át eljutnak a sejtekig, ahol megindítják, elősegítik a regenerációs folyamatokat.

A téglaformára vágott himalája sókristályból dekoratív textúrákat hozhatunk létre, háttér megvilágítással pedig egyedi hangulatot adhatunk a helyiségnek. Valamint színterápiára is kiválóan alkalmas.

Termékparaméterek:

A sószoba építések során választható látványelem, vagy önállóan is beépíthető.

Kevésbé porózus anyaga miatt kisebb a légzésterápiára gyakorolt hatása, mint a parajdi kősóé, de azzal kombinálva kiváló design elem lehet a sószobák kialakításakor.

Egyéni igényeknek megfelelően, egyedi kivitelezésre is van lehetőség. 

referencia-himalaja-soteglafal-01.jpg
A megvilágított himalája sótéglafal beépítése a hálószobánkba jó döntés volt. Amellett, hogy nagyon szép még hatékony is. Meghitt hangulatot teremt a szobában. A színre festett fa-részek pedig illeszkednek a meglévő bútorainkhoz.

M. Krisztina, Győr


Megvilágított himalája sótéglafal beépíthetősége, felhasználási lehetőségek:

Gyógyuljon kényelemben, mellékhatások nélkül! Kérjen árajánlatot még ma, visszahívjuk!

► Megvilágított himalája sótéglafal

Választott már kiegészítőt?


Akik megvásárolták, ezeket nézték még meg:Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva! Az oldal tulajdonosa: Dr. Wolf Product Kft.
Az oldalon található szövegek, fotók és videók engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményeket von maga után.