Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

Egészség, fiatalság, vitalitás

Otthoni sóterápia

A gyógyulás beépíthető otthonába, mindennapjaiba!

Ma már nem szükséges sóbarlangba mennie, ha egy komolyabb légúti betegség (pl. asztma, allergia) tüneteit szeretné enyhíteni. Otthonában is élvezheti a száraz sóterápia előnyeit! A sóterápia évtizedek óta bevált kezelési módja számos betegségnek. Leghatékonyabbnak, sajátos összetétele miatt, a parajdi só bizonyult. 

Ezért választják sokan az otthoni sóterápiát:  

Számos megoldást találhat oldalainkon. Betegségtípustól, rendelkezésre álló helytől és igényektől függően találjuk meg az ideális megoldást az Ön otthonába is! 

Sóterápia alkalmazásával az alábbi betegségek tünetei csökkenthetők: 

Szerettünk volna egy relaxációs szobát a családunk részére, ahol együtt lehetünk és kipihenhetjük magunkat. Aztán jött egy ötlet, hogy a sóterápiával kellene ezt ötvözni, hogy az ott eltöltött időt még minőségibbé tegyük. Megkerestük a Dr. Wolf Product Kft.-t, akik hamarosan el is jöttek a házunkba, felmérték a helyiséget és megbeszéltük a részleteket. Pár héten belül el is készült a kis sóbarlangunk, immár nem csak a család, hanem a barátaink nagy örömére is.

T. Attila, Piliscsaba


Válasszon otthonába illő megoldást!

Hatékony megoldások

Dekoratív kiegészítők

Funkcionális kiegészítők


A kislányunk részére szerettünk volna otthonra egy sószobát, vagy sókabint. Külön helyiségünk a lakásban erre a célra nem volt. Az ágyvég megoldásnak nagyon megörültünk, hogy mégis kivitelezhető volt ebben a formában, és a sóterápia megvalósulhatott a lányunk számára. Nem csak hatékony, hanem a megvilágítás is kellemes hangulatot biztosít.

Pécs, T. SándorAjándék

SÓTERÁPIA MEGOLDÁSOK Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva! Az oldal tulajdonosa: Dr. Wolf Product Kft.
Az oldalon található szövegek, fotók és videók engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményeket von maga után.