Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További tájékoztatás.

Egészség, fiatalság, vitalitás

Sókabin

Mind a légzőszervi panaszokban szenvedők, mind pedig az egészséges emberek számára kedvező élettani hatású.

A sókabin használata egyedi és különösen hatékony megoldást jelenthet betegségének kezelésében. Bárhol elhelyezhető!

 

Előnyei: 

 

Standard méretek: 

 • 1,5 m x 1,5 m
 • 1,5 m x 2 m
 • 2 m x 2 m
 • 2 m x 3 m
Egyedi méretben is rendelhető. 

Kiegészítőink: 

A sókabin 2-15 fő befogadására alkalmas intenzív légzésterápiás helyiség, mely mind a légzőszervi panaszokban szenvedő, mind pedig az egészséges emberek számára kedvező élettani hatású. Egy sókabin, méretétől függően, több száz, több ezer kg természetes parajdi sótömböt tartalmaz. Száraz légkör esetén kizárhatjuk az asztmásoknál előforduló, vízbázisú inhaláció okozta nyálkahártya-irritációt. A sótömbök nagy mennyisége alakítja ki a helyiség kedvező mikroklímáját. A só- kristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, melynek száraz aerosolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken.

A felépítmény természetes anyagokból készül, az Ön egyéni elképzelése és igénye szerint. A sókabin elhelyezhető bárhol: lakásban, szabadidő- és wellness központokban, munkahelyeken, iskolákban, óvodákban, bölcsődékben, közösségi helyeken. A sókabin padlózata lehet: a helyiség burkolata, őrölt só (somokozó).

A sószobák, sókabinok, sófalak kialakítása során, különösen nagy gondot fordítunk a felhasznált alapanyagok minőségére, és a gyártástechnológiára, hogy minden minőségi és műszaki elvárásnak maradéktalanul megfeleljünk.

”…A parajdi sóból kiépített Dr.Wolf sószoba és sókabin, mint klimatikus gyógyhely … mindazokat tudja, amit intézeti szinten nagyobb beteganyagon, a komplex terápia részeként a rehabilitációban  alkalmazunk. Jelentőségét abban látom, hogy folyamatosan, időtényezőtől függetlenül, valamint a beteg otthonában ”észrevétlen” vesz részt és segít a gyógyulási folyamatban…” 

Dr. Molnár Lajos, tüdőgyógyász klinikai oncologus, főorvos


Sókabin beépíthetősége, felhasználási lehetőségek:

Így segít a száraz sóterápia

A parajdi só összetétele 97 % nátrium-klorid, 3 % egyéb ásványi anyag (84 féle) és nyomelem, amely az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen. A só

Használata során fokozódik a légzőszervek nyálkahártyájának aktivitása, öntisztulása. Enyhülnek, illetve teljesen meg is szűnhetnek a gyulladásos folyamatok, mint pl. az arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, vagy a hörghurutgyulladás.

A helyiség kedvező mikroklímáját a sótömbök alkotta több száz négyzetméteres felület alakítja ki. A sókristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, amelynek száraz aerosolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken, ennek köszönhető a terápiás hatás.

A Dr. Wolf által kifejlesztett és alkalmazott száraz sóterápia - szemben a gyógyszeres kezeléssel - mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymód.


…A só terápia nyákoldó és gyulladáscsökkentő hatása miatt önálló és kiegészítő kezelésben kiváló eredménnyel ajánlható szinte valamennyi légúti megbetegedésben. Jó eredmények várhatóak a felső légúti kórképek közül a krónikus melléküreg gyulladásokban, elhúzódó, hátsó váladékképződéssel járó kórképekben, allergiás és idült náthában gyermek és felnőtt korban egyaránt…

Semmelweis Egyetem, Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika


Betegségek, amelyre ajánljuk

További jótékony hatásai:

 • alvászavar
 • stressz és kimerültség
 • immunrendszer erősítése
 • a szervezet ionháztartásának szabályozásában
 • fertőtlenítő hatása is jelentős
 • alkalmas az egészséges emberek relaxációs pihenésére
 • a szellemi frissesség javítására
 • a nagy sóionkoncentráció miatt az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken
 • prevencióként is ajánljuk 


Betegségek, amelyre ajánljuk:


referencia-sokabin.jpg

Szeretném elismerésünket kifejezni az óvodánkban felállított sókabin megtervezéséért, kivitelezésért mely esztétikus, pontos szép munka volt. A színterápia jól működik. A gyermekek és a szülők is kedvelik. A sókabinban naponta illetve igény szerint tartózkodunk. Ezt az időt a gyermekek "somokozással", rajzolással, illetve az óvónéni mesélésével töltik.

Köszönjük, hogy igényes munkájuk által többet nyújthatunk óvodásainknak az egészséges életmód nevelése terén.

Zeller Józsefné óvodavezető, Beremend


Gyógyuljon kényelemben, mellékhatások nélkül! Kérjen árajánlatot még ma, visszahívjuk!

► Sókabin

Választott már kiegészítőt?


Akik megvásárolták, ezeket nézték még meg:Elérhetőségeink

Minden jog fenntartva! Az oldal tulajdonosa: Dr. Wolf Product Kft.
Az oldalon található szövegek, fotók és videók engedély nélküli felhasználása, másolása jogi következményeket von maga után.